زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن نارگیل ۱/۴ فنجان |
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۲ فنجان |
شکر ۱/۲ فنجان |
زعفرانکمی |
بادام ۱/۱/۲ فنجان |
آب ۲ فنجان |
مرحله 1 | بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم . |
مرحله 2 | بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا" له می کنیم. |
مرحله 3 | بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم. |
مرحله 4 | مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شود و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه) |
مرحله 5 | به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه. |
مرحله 6 | وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم. |
مرحله 7 | مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه وقتی کاملا" سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم. |