سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حلوای بادام (هندی)

حلوای بادام (هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
روغن نارگیل ۱/۴ فنجان
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
زعفرانکمی
بادام ۱/۱/۲ فنجان
آب ۲ فنجان
حلوای بادام (هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوای بادام (هندی)
روش ساخت
مرحله 1بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم .
مرحله 2بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا" له می کنیم.
مرحله 3بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله 4مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شود و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)
مرحله 5به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه.
مرحله 6وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم.
مرحله 7مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه وقتی کاملا" سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین