سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترکی حلوای ایرمیک مغزدار ترکی

حلوای ایرمیک مغزدار ترکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد سمولینا ۱.۵ لیوان
کره ۴۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
شکر ۱.۵ لیوان
آب ۱.۵ لیوان
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
حلوای ایرمیک مغزدار ترکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوای ایرمیک مغزدار ترکی
روش ساخت
مرحله 1اول شربت رو آماده میکنیم: شکر وآب رو باهم مخلوط کرده وروی حرارت بزارید تا شکر داخل آب حل شود وازروی حرارت بردارید لازم نیست بجوشه
مرحله 2کره راداخل ماهیتابه بریزید تاروی حرارت ذوب شود،روغن مایع رو اضافه وبعد ایرمیک رو اضافه کنید وبا قاشق چوبی مدام هم بزنید تا رنگ ایرمیک تیره شود
مرحله 3سپس شربت رابااحتیاط بریزید وهم بزنید مواظب باشید تو این مرحله دستتون نسوزه. با قاشق مدام هم بزنید تا آرد تمام شربت رابه خودجذب کند وجابیفته وروغن پس بده ،حدود نیم ساعت طول میکشه( درست مثل حلوای آرد گندم)اگر این مرحله رو بدرستی انجام ندید موقع برش حلوا تکه تکه میشه وازهم میپاشه
مرحله 4در این مرحله محلبی رو آماده کنید: شیر وشکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشه وروی حرارت هم بزنید تا به غلظت برسه،درآخر وانیل وپودرنارگیل رو اضافه کرده واز روی حرارت بردارید.
مرحله 5حالا کف قالب کمربندی رو نایلون فریزر بزارید ونیمی از حلوا رو کف قالب پخش وبا پشت قاشق خوب صاف ویکدست کنید .(مابقی حلوا رو بزارید داخل ماهیتابه با دربسته بمونه.) اگر قالب کمربندی در دسترس نبود میتونید از قالب پلاستیکی هم استفاده کنید ولی حتما داخل قالب سلفون بکشید
مرحله 6حالا محلبی داغ راروی حلوا ریخته ودردمای محیط بزارید تا خنک شه وخودشو بگیره وسفت شه(میتونید برای تسریع کار داخل یخچال هم بزارید)
مرحله 7 وبعد بقیه حلوا را به آرامی روی محلبی پخش کنید وصاف کنید وداخل یخچال بزارید یک شب بمونه وبعد ازقالب جداکرده وبرش داده ونوش جان کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین