زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۴ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
شیره انگور ۱ پیمانه |
شیره ۱/۲ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده ۱/۲ پیمانه |
روغن ۰ به مقدار لازم |
مرحله 1 | اول آرد رو تو یه سینی میریزیم و بعد شیر رو تو آبپاش میریزیم و کم کم روی آرد میپاشیم. |
مرحله 2 | بعدش با دستمون شیر رو به خورد آرد میدیم(با دو کف دستمون)اینکار باعث میشه که آرد و شیر زودتر تبدیل به اوماج (گلوله ی ریز خمیر)بشن و حلوای بهتری درست بشه. |
مرحله 3 | بعد اوماج رو روی یه پارچه پهن میکنیم تا خشک شود. |
مرحله 4 | تو این فاصله با شکر و زعفران شربت حلوا رو درست میکنیم. شیره انگور غلیظ و شیره نبات رو به شربت اضافه میکنیم و روی شعله گاز میذاریمبجوشن (اگه قبلا درست کنیم کارمون راحت تره) |
مرحله 5 | وقتی که اوماجها کمی خشک شدن اونا رو با دستمون آروم آروم از سوراخای آبکش رد میکنیم. |
مرحله 6 | میشه با میکسر یا غذا سازم اینکارو بکنیم ولی اونوقت حلوامون حالت خمیری و نرمتری به خودش میگیره. |
مرحله 7 | بعدش روغن رو توی ظرف مورد نظر میریزیم و اوماجها رو داخلش میریزیم و مدام روی حرارت ملایم هم میزنیم تا سرخ شن،،،هر وقت احساس کردیم روغنش کمه میتونیم بهش اضافه کنیم،اوماج ها رو تا وقتی که رنگشون عوض شن هم میزنیم فقط باید مواظب باشیم نسوزن. |
مرحله 8 | کمی گلاب و خیلی کم پودر هل و زعفرانو داخل شربت اضافه میکنیم و بعد شربتو داخل حلوا میریزیم. حلوا رو روی حرارت هم میزنیم تا شربت به خورد حلوا بره،اینکارو تا وقتی که حس کنیم حلوا دون دون شده ادامه میدیم. |
مرحله 9 | بعدشم که با هرچی خواستیم تزئینش میکنیم. |