سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حلوای انگشت پیچ جنوبی

حلوای انگشت پیچ جنوبی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۸ نفر
مواد لازم
پودر پستهبه مقدار لازم
آب ۳ لیوان
شکر ۶ لیوان
روغن ۵۰۰ میلی لیتر
گلاب ۱/۴ پیمانه
آرد گندم ۱ کیلوگرم
حلوای انگشت پیچ جنوبی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوای انگشت پیچ جنوبی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد را 2 بار الک کنید .توی یک کاسه بزرگ شکر را با آب و گلاب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود .
مرحله 2حالا مقدار آرد را توی ماهیتابه بزرگی بریزید و به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا تفت داده بشه بعد روغن مایع را اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن.
مرحله 3آرد باید با روغن مایع تفت داده بشه و رنگش تغییر کنه برای اینکه ببینید تا چقدر باید تفت بدهید کافیه مقداری از شربتی که درست کردید را توی کاسه بریزید و مدام کمی از حلوا را توی آب شکر بریزید اگه رنگش قهوه ایی پر رنگ شد زمان این رسیده که آرد را از روی حرارت بردارید .
مرحله 4وقتی رنگ آرد ، قهوه ایی شد از روی حرارت بردارید و شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و تند تند هم بزنید .
مرحله 5حالا دوباره حلوا را روی حرارت قرار بدهید و مدام هم بزنید تا آب حلوا تبخیر بشه وسفت یشه وقتی حلوا حالت کشدار و سفت پیدا کرد از روی حرارت بردارید
مرحله 6در این مرحله بعد از ریختن آب و گلاب و شکر بیشتر از حدود 5 تا 7 دقیقه روی حرارت نمیذاریمش وگرنه شکرک می زنه و مثل سنگ میشه
مرحله 7وروی آن را تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین