زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۱ پیمانه |
نشاسته ۱ پیمانه |
شیر ۲ لیتر |
شکر ۲ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱ پیمانه |
مغز پستهبه مقدار لازم |
روغن ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا نشاسته را با آب خیس میکنیم |
مرحله 2 | آرد برنج و شکر هم با شیر مخلوط میکنیم |
مرحله 3 | نشاسته هم به شیر اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم و شعله را کم کرده و مرتب هم میزنیم |
مرحله 4 | وقتی به غلظت فرنی رسید زعفران و گلاب را اضافه و هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد و کم کم روغن بهش میدیم. |
مرحله 5 | در آخر مغز پسته را اضافه و شعله را خاموش کرده و در ظرف میریزیم. |