سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حلوا گردو(آغوز حلوا)

حلوا گردو(آغوز حلوا)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۱ لیوان
گردو ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیره ۱/۲ لیوان
روغن ۳ قاشق غذا خوری
آب ۴ لیوان
حلوا گردو(آغوز حلوا)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوا گردو(آغوز حلوا)
روش ساخت
مرحله 1برنج را خیس کرده و بعد از 3-4 ساعت آنرا در آبکش ریخته تا آبش کشیده شودبعدآسیاب میکنیم(کمی دونه هاش باید درشت باشه)
مرحله 2درقابلمه نچسب سه قاشق روغن میریزم وبرنج رو اضافه میکنیم وحدود5 دقیقه تفت میدیم باشعله کم،بعدگردو اضافه میکنیم وحدود10 دقیقه دیگه باهم تفت میدیم اگه برنج زیادتفت بخوره سفت وخشک میشه.
مرحله 3شعله روخاموش میکنیم .وقتی برنج وگردو ازگرما افتادن شکراضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم
مرحله 4بعد آب و دوشاب رو اضافه کرده وحدودنیم ساعت به مواداستراحت میدیم وروشعله زیادمیذاریم هرازگاهی هم میزنیم ته نگیره.
مرحله 5وقتی مواد به شکل خمیر در اومد شعله رو کم میکنیم ومرتب به هم میزنیم تا ته نگیره ونسوزه اینقدر به تفت دادن با پشت قاشق ادامه میدیم که حلوا به روغن بیفته حدودیک ساعت .
مرحله 6اول رنگش قهوه ای روشنه واواسط کار رنگ حلوا تغییر میکنه وتیره ترمیشه..هرچه بیشترهم بخوره تیره تر میشه.
مرحله 7زمانی که حلوا به ظرف ودست نچسبد اماده ست وشعله خاموش میکنیم واجازه میدیم حلوا کمی ازداغی بیفتد وکف سینی میریزیم وبا دست پهن میکنیم برش میزنیم وبعدسردشدن ازسینی جدامیکنیم.
مرحله 8اگه حلوابه سینی چسبیده بایک چاقوبزرگ به زیرحلوابکشیدتا براحتی جداشود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین