زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ لیوان |
پودر کاسترد ۳ قاشق غذا خوری |
آرد برنج ۳ قاشق غذا خوری |
پودر کرم کارامل ۱ بسته |
شکر ۱ لیوان |
روغن ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا شکر را داخل قابلمه ریخته وروی شعله کم تاکم کم کاراملی شود . شیر ،پودر کارامل ،پودر کاسترد، وآرد برنج را باهم مخلوط و با همزن دستی مخلوط می کنیم .(هنگام اضافه کردن شیر ،شکر سفت میشه که مشکلی نیست باهم زدن ،یا مخلوط را از صافی رد کنید.) |
مرحله 2 | بعد بگذارید روی حرارت ومرتب هم بزنید ،روغن را اضافه کرده ومرتب هم میزنیم تا حلوا غلیظ بشه ،حدود ۲۵ إلی ۳۰دقیقه مواد را هم میزنیم ، |
مرحله 3 | زمانی که حلوا غلیظ شد ،نصف مواد داخل سینی میریزیم ،نصف دیگه مواد با شیره کارامل مخلوط و باز روی مواد اولی داخل سینی میریزیم . (با شیرهٔ تیره رنگ کارامل که از پنج دقیقه قبل با سه قاشق آب گرم مخلوط کرده بودیم ) |
مرحله 4 | حلوا کاراملی دورنگ را میذاریم خوب سرد بشه ،برای تزیینش کمی پودر نارگیل سفید روی اون بریزین ،وبعد به مدت ۳إلی ۴ساعت داخل یخچال میذاریم تا خوب خنک بشه ،سپس بعد این مدت، حلوا را قالب میزنیم، و با مغز گردو تزیین میکنیم . |