زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته گل ۲ لیوان |
شکر سفید ۴ لیوان |
روغن ۱/۲ لیوان |
زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری |
هل ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب ۱ لیوان |
جوز هندی ۱/۲ قاشق غذا خوری |
خلال پستهبه مقدار لازم |
گلوکز مایع ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۶ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا شکر را داخل قابلمه ریخته ،بهتر است از قابلمه مسی ،یا قابلمه چدن استفاده بشه ،سپس شعله گاز را روشن وحرارت را کم میکنیم ،ویه ذره شکر میذاریم آب بشه ولی توجه بکنین رنگش تیره نشه، |
مرحله 2 | سپس ۶لیوان آب اضافه میکنیم ،حرارت شعله کم تا باشه ،با قاشق هم بزنین تا ذرات شکر کامل داخل آب حل بشه ،سپس نشاسته که از قبل با یک لیوان آب (مخلوط وبعد اگر حالت گلوله مانند داشت داخل صافی صافش بکنین ،چون باید نشاسته خوب مخلوط بشه وحالت گلوله مانند نداشته باشه)را اضافه میکنیم به مخلوط شکر وآب ومواد هم میزنیم . |
مرحله 3 | وقتی نشاسته میخواد غلیظ بشه ،روغن مایع نصف لیوان اضافه میکنیم ،مواد هم میزنیم وسپس زعفران دمکرده غلیظ میزیزیم |
مرحله 4 | این حلوا حدود ۱/۵ إلی ۲ساعت زمان میبره تا آماده بشه ،ومواد هم بزنین ،سپس گلوکز مایع خوراکی یک قاشق غذاخوری اضافه میکنیم ، حلوا هم میزنیم ،تا هم بوی خامی نشاسته از بین بره وهم حلوا خوب پخته بشه ، |
مرحله 5 | مرحله بعد گلاب اضافه میکنیم ،ومواد هم میزنیم ،تا حلوا ته نگیره ، که حدود ۱/۵إلی ۲ساعت زمان میبره تا حلوا آماده بشه ،وحالت کشدار پیدا میکنه ،در این مرحله شعله گاز خاموش ،هل پودر شده ،وجوز هندی کوبیده شده را اضافه میکنیم ،وهم میزنیم |
مرحله 6 | حلوا حالت جمع شده وسط قابلمه دیگه کامل پخته شده ،در این موقع خلال بادام را اضافه کردم ،وهم زدم حلوا را داخل یک سینی میریزیم ،ومن با خلال پسته تزیین کردم ،شما میتونین از خلال بادام ،پسته ،مغز گردو ،گل محمدی برای تزیین روی حلوا استفاده بکنین ، |