زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ لیوان |
روغن ۱/۲ لیوان |
شیره انگور ۲/۳ لیوان |
آب ۱/۲ لیوان |
هلبه مقدار لازم |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | اول آرد را در ماهیتابه بو میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود وکمی تغییر رنگ بدهد (بین سه تا پنج دقیقه)بعد آرد را الک میکنیم البته میتوانیدقبل از اینکه بو دهید آرد را الک کنید من خودم بعد از بو دادن الک میکنم . |
مرحله 2 | بعد روغن و آردوپودر هل رادر ماهیتابه میریزیم باهم کمی تفت میدهیم (یک الی دودقیقه) احتیاج به تفت دادن زیاد نیست چون وقتی شیره انگور اضافه شود رنگش تیره میشود، |
مرحله 3 | شیره انگور و اب را باهم اضافه میکنیم و(در صورت تمایل گلاب) وانقدر هم میزنیم تا مانند خمیر در وسط ماهیتابه جمع شود ،بعد داخل قالب میریزیم وفشرده میکنیم تا کامل قالب را بگیرد بعد هم برمیگردانیم،نوش جان |