زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
شیر خشک ۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
هل ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۲۰۰ گرم |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید. |
مرحله 2 | در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. |
مرحله 3 | در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آردکم کم اضافه و بهم زده در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید. |