زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۲۰۰ گرم |
عسل ۲۵۰ گرم |
کره ۴ قاشق غذا خوری |
گردوبه مقدار لازم |
هل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | آرد برنج رو در حد اینکه بوی خامیش گرفته بشه تفت می دیم ... |
مرحله 2 | عسل رو حرارت ملایم گذاشته تا گرم و روان بشه ... |
مرحله 3 | کره رو آب کرده و دوغش و بگیرید سپس عسل و کره رو به آرد تون اضافه کرده تا خمیر نرم بدست بیاد |
مرحله 4 | این خمیر نه به ورز دادن زیاد نیاز داره نه به استراحت ... بابد سریع کار کنید ... نباید مواد سرد بشن باید ولرم باشن همه شون ... |
مرحله 5 | خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم کرده سپس سطح کار رو کمی آرد می پاشیم .. و خمیر رو پهن می کنیم (کناره های خمیر رو با چاقو مرتب کنید و به شکل مربع دربیارید) |
مرحله 6 | روش گردو هل و دارچین وزنجبیل پاشیده و به صورت پاکتی می پیچیم |