زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۵۰۰ گرم |
روغن ۲۵۰ گرم |
عسل ۵۰۰ گرم |
شیر ۵۰۰ سی سی |
زعفران دم کرده ۱/۲ لیوان |
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری |
گلاب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا آرد و روغن را درون تابه،باشعله متوسط حدود 20 دقیقه باهم تفت میدهیم،تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی طلایی رنگ شود |
مرحله 2 | همزمان با تفت دادن آردها،شیر را جوشانده و بهش عسل رو اضافه میکنیم تا عسل حل شود،بعد زعفران و پودر هل را اضافه کرده،بعد ک تفت دادن آرد،به رنگ دلخواهمون رسید، آرد را از روی شعله برداشته. |
مرحله 3 | بعد مخلوط شیر و عسل و زعفران و پودر هل را در چند مرحله بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا از دیواره ظرفمون جدا بشه،در آخر گلاب را به حلوا اضافه میکنیم،بعد در ظرف سرو ریخته و به دلخواه تزئین کنید |
مرحله 4 | برای قسمت قهوه ای حلوام از پودر کاکائو استفاده کردم |