سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حلوا سه آرد با شیره خرما

حلوا سه آرد با شیره خرما
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۱/۴ پیمانه
آرد برنج ۱/۴ پیمانه
آرد نخودچی ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
شیره خرما ۱ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
حلوا سه آرد با شیره خرما
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوا سه آرد با شیره خرما
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه شهد حلوا ابتدا شیره خرما شیر و گلاب و پودر هل را باهم ترکیب کرده چند دقیقه روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا ترکیب یکدستی بدست آید از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم
مرحله 2در یک تابه یا قابلمه ترجیحا نچسب شروع به تفت دادن آردها میکنیم ابتدا آرد گندم،با حرارت ملایم حدود ده دقیقه تا یک ربع مدام هم میزنیم و تفت میدهیم
مرحله 3بعد از آن آرد برنج را اضافه کرده و مجددا حدود 5 دقیقه دیگر تفت میدهیم
مرحله 4سپس آرد نخودچی را افزوده و باز حدود 4 پنج دقیقه را هم تفت میدهیم تا کاملا سبک شده و کمی تغییر رنگ دهند
مرحله 5در این مرحله مخلوط آرد ها را الک کرده و مجددا در تابه میریزیم و با حرارت ملایم کم کم روغن را اضافه کرده و هم میزنیم روغن را کم کم اصافه میکنیم چون میزان جذب روعن برای آردهای مختلف متفاوت هست و ممکن است مقدار کمتر یا بیشتری روغن نیاز داشته باشیم
مرحله 6در این مرحله چنانچه حلوای تیره تری مدنظرپان باشد مدت زمان بیشتری روغن و آرد را سرخ میکنیم گرچه حلوای شیره خرما خودش تیره رنگ است من حدود سه چهار دقیقه آرد را در روعن سرخ کردم و بعد از آن حرارت را خاموش میکنیم تا حلوا کمی از داغی بیفتد
مرحله 7حالا همانطور که حرارت خاموش است شهد را کم کم به حلوا اضافه کرده و مدام و تند تند هم میزنیم تا کاملا شهد به خورد آرد برود و حلوای یکدستی داشته باشیم .
مرحله 8بعد از اینکه تمام شهد را ریختیم حرارت را روشن میکنیم و با شعله متوسط مدام حلوا را هم میزنیم تا به غلظت دلخواه و مناسب برسد .زمانیکه حلوا وسط ظرف جمع شده و حین هم زدن از تابه جدا می شود حلوای ما آماده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین