زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد گندم ۱ پیمانه |
آرد برنج ۱ پیمانه |
آرد نخودچی ۱ پیمانه |
روغن مایعبه مقدار لازم |
شیره انگور ۲ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتداتمام آردهاراجداگانه الک کنید. |
مرحله 2 | آردگندم رادرتابه ای حرارت دهید.حرارت بسیارملایم باشدومرتب هم بزنیدتانسوزد |
مرحله 3 | بعدآردبرنج رااضافه کنیدومرتب هم بزنیدتابوی خامی آن ازبین برود |
مرحله 4 | آردنخودچی رااضافه کنیدوکمی هم بزنید.مواظب باشیدکه آردتان نسوزد |
مرحله 5 | آرد را از روی حرارت برداشته والک کنید |
مرحله 6 | آردرادوباره به تابه برگردانیدوروی حرارت بگذارید.روغن یاکره راکم کم اضافه کنید.به حدی که آردوروغن مخلوط شود و انسجام یابد.دقت کنیدکه خیلی کم یازیادنریزید. |
مرحله 7 | دولیوان شیره انگوررابانصف پیمانه گلاب مخلوط کنید وکم کم به مواد اضافه کنید.مرتب هم بزنیدتاخمیرلطیف ویکدستی شود. |
مرحله 8 | البته بستگی به آردمقدارشیره کم یازیادمیشود.لطفادقت نماییدکم کم اضافه کنیدتاوقتی که آردشماکاملا تغییررنگ پیداکندوکامل تمام موادشیره ی انگور را جذب نماید |
مرحله 9 | حلوا را از روی حرارت بردارید.میتوانیداز انواع مغزها به دلخواه برای داخل حلوا استفاده کنید. |