سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز حلوا دورنگی گیلانی

حلوا دورنگی گیلانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۵۰۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
پودر هلبه مقدار لازم
حلوا دورنگی گیلانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوا دورنگی گیلانی
روش ساخت
مرحله 1آرد رو در قابلمه میریزیم میذاریم روی حرارت کم و مدام هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و یک مقدار رنگش هم تغییر کنه(حدودا ۲۰ دقیقه)
مرحله 2بعد آرد رو الک میکنیم و کره و روغن رو کم کم اضافه میکنیم(تا جایی که مواد انسجام پیدا کنه کافیه چون زیاد روغن زدن باعث شل شدن حلوا میشه) کمی که از حرارت افتاد، پودر قند الک شده و پودر هل یا وانیل رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم باید سرعت عمل داشته باشیم تا مواد سرد نشه چون حالت خمیری نداره و اگه سرد بشه دیگه نمیشه تو ظرف فشرده ش کنیم
مرحله 3نصف مواد حلوا رو برمیداریم و در قالب(من از تابه رویی بزرگ استفاده کردم) تا گرم هست میریزیم بعد محکم فشار میدیم تا خوب فشرده بشه
مرحله 4به نصف دیگر مواد پودر کاکائو رو اضافه و خوب روی حرارت مخلوط میکنیم. حالا این مواد کاکائویی رو روی مواد قبلی میریزیم و صاف و یکدست پخش میکنیم و در تراس یا محیط خنک به مدت ۳_۴ ساعت میذاریم تا خوب منسجم و آماده ی برش زدن بشه نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین