زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۵۰۰ گرم |
آرد گندم ۲۰۰-۳۰۰ گرم |
کره ۲۰۰ گرم |
دوای گرم ۱-۲ قاشق غذا خوری |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا خرما را هسته گرفته و بادست ورز دهید. خرمای نرم مناسب این حلواست. سپس آرد را در تابه ریخته و بو بدهید تا کمی تغییر رنگ بدهد . |
مرحله 2 | بعد ادویه (دوای گرم) و سپس کره را بیافزایید و بلا فاصله خرما را اضافه کنید کمی که حرارت دید تابه را از روی گاز برداشته و با پشت هسوم ( کفگیر) آنقدر روی حلوا بکشید و جمع کنید تا خرما کاملا به خورد آرد و کره برود دوباره روی حرارت بگذارید مغزیجات را اضافه و از روی حرارت بردارید و سرو کنید. |