زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
خلال پستهبه مقدار لازم |
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۱۷۰ گرم |
شیر ۳ لیوان |
شکر ۲ لیوان |
آرد سمولینا ۱ لیوان |
مرحله 1 | کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود سپس آرد سمولینا را اضافه کنید ، مدام هم بزنید تا وقتی که رنگ آرد طلایی شود و بوی خوبی از آرد به مشام برسد ( حدود 10 دقیقه زمان لازم است ). |
مرحله 2 | شیر یا آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس پودر هل ، پودر دارچین و شکر را به آن اضافه و مخلوط کنید ( همزمان که آرد را سرخ میکنید مخلوط شیر را نیز باید آماده کنید ). |
مرحله 3 | پس از اینکه آرد سرخ شد میتوانید مخلوط شیر و شکر را کم کم به آرد اضافه کنید. |
مرحله 4 | مدام هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و سفت شود سپس در ظرف بریزید و با خلال بادام و پسته تزیین کنید. |