زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
خلال پسته ۱/۳ پیمانه |
گردو ۱/۳ پیمانه |
هل ۱ قاشق چای خوری |
پودر قند ۱۲۵ گرم |
کره ۱۲۵ گرم |
آرد نخودچی ۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب آن را هم میزنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك میكنیم. |
مرحله 2 | كره را در ظرفی جداگانه ریخته، میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. |
مرحله 3 | پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه میكنیم و پس از خوب مخلوط كردن میگذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر میكشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود، |
مرحله 4 | سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر میچینیم و روی آن پودر نارگیل میپاشیم. |