زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر بادام ۳ قاشق سوپ خوری |
عسل ۱ قاشق غذا خوری |
آرد برنج ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | طرز تهیه پودر بادام |
مرحله 2 | ابتدا بادامها را در آب ریخته، یك تا دو ساعت زمان میدهیم، سپس پوست قهــوهای بادام را از آن جدا میكنیم. |
مرحله 3 | بخش سفید بادام را به دو صورت میتوان پودر كرد. بادام خیس را نمیتوانیم آســـیاب كنیم، زیرا خــــمیر میشود، پس به وسیله یك الك ریزدانه بادام را پودر میكنیم |
مرحله 4 | راه دوم این است كه بـــادامها را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهیم تا یك روز بماند و خشـــك شود، بعد بادام را با وسایل در دسترس مثل آسیاب پودر میكنیم.البته بهتر است 2عدد قند هم درون آسیاب بیندازید. |
مرحله 5 | طرز تهیه حریره |
مرحله 6 | در ظرفی مناسب و ترجیحا غیر تفلون پودر بادام، آرد برنج، عسل و مقداری آب را مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم و شعله را زیاد میكنیم تا مواد به جوش بیایند |
مرحله 7 | وقتی مواد جوشید شعله را بسیار ملایم كرده و مرتب هم میزنیم تا حریره غلیظ شود. |