سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حریره بادام

حریره بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
پودر بادام ۳ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق غذا خوری
آرد برنج ۱ قاشق غذا خوری
حریره بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حریره بادام
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه پودر بادام
مرحله 2ابتدا بادام‌ها را در آب ریخته، یك تا دو ساعت زمان می‌دهیم، سپس پوست قهــوه‌ای بادام را از آن جدا می‌كنیم.
مرحله 3بخش سفید بادام را به دو صورت می‌توان پودر كرد. بادام خیس را نمی‌توانیم آســـیاب كنیم، زیرا خــــمیر می‌شود، پس به وسیله یك الك ریزدانه بادام را پودر می‌كنیم
مرحله 4راه دوم این است كه بـــادام‌ها را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهیم تا یك روز بماند و خشـــك شود، بعد بادام را با وسایل در دسترس مثل آسیاب پودر می‌كنیم.البته بهتر است 2عدد قند هم درون آسیاب بیندازید.
مرحله 5طرز تهیه حریره
مرحله 6در ظرفی مناسب و ترجیحا غیر تفلون پودر بادام، آرد برنج، عسل و مقداری آب را مخلوط و روی حرارت قرار می‌دهیم و شعله را زیاد میكنیم تا مواد به جوش بیایند
مرحله 7وقتی مواد جوشید شعله را بسیار ملایم كرده و مرتب هم میزنیم تا حریره غلیظ شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین