زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام ۴ عدد |
آب ۱ فنجان |
شیر خشک ۱ پیمانه |
آرد برنج ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | مغز بادام ها را در آب جوش خیس كنید بعد از سه تا پنج ساعت پوست آن را بگیرید و با هر وسیله ای كه در منزل دارید آن ها را كوبیده یا آسیاب نمائید تا نرم شوند بعد آرد برنج وبادام كوبیده شده را به شیر ( به طریقی كه در تهیه فرنی گفته شد ) اضافه كرده روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد |