زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۴ قاشق غذا خوری |
بادکنک ۴ عدد |
سیخ چوبی ۴ عدد |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا آب سرد را در یک کاسه تمیز بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید هم نزنید اجازه بدید ۵دقیقه به همون حالت بمونه تا ژلاتین پفکی بشه به دلیل مقدار زیاد ژلاتین تموم ژلاتین مرطوب نمیشه |
مرحله 2 | ژلاتین رو روی بخار آب یا در مایکروویو حرارت بدید تا شفاف و یکدست بشه.نسبت ژلاتین به آب بسیار زیاده پس به احتمال زیاد در حین آب شدن گوله ای میشه که کاملا طبیعیه کافیه تا جایی که نیازه مواد رو حرارت بدید و هم بزنید |
مرحله 3 | وقتی مخلوط ژلاتینی کاملا شفاف شد چند قطره رنگ ژله ای به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد از اضافه کردن رنگ خوراکی ،ظرف ژلاتین رو بمدت ۵تا۱۰دقیقه در محیط قرار بدید تا به دمای مناسب برسه این قسمت روی کیفیت کار خیلی موثره اگه زیادی داغ باشه بادکنک میترکه اگه سرد باشه بادکنک رو پوشش نمیده اجازه بدید هم دمای محیط بشه. |
مرحله 4 | تا وقتی ژلاتین خنک میشه بادکنک هارو آماده کنید .بادکنک رو به سایز دلخواهتون باد کنید بعد گره بزنید و با چسب به نی یا سیخ چوبی بچسبونید |
مرحله 5 | مقدار کمی روغن مایع رو با دستمال روی سطح بادکنک بریزید و بادکنک رو به آرومی چرب کنید |
مرحله 6 | بادکنک رو در ژلاتین فرو کنید و خوب بچرخونید.تکه ای کاغذ روغنی یا فویل الومینیومی روی میز کار گذاشته لیوانی وسط آن قرار دهید و بادکنک ها را در لیوان قرار داده تا کمی خشک بشه |
مرحله 7 | یک دور دیگه بادکنک هارو در مایع ژلاتین بچرخونید اینبار بعد از درآوردن چک کنید بادکنک ها یکدست با ژلاتین پوشیده شده باشن و خوب تکون بدید تا ژلاتین اضافه چکه کنه سعی کنید تمامحباب های کوچک رو بگیرید تا بعد خشک شدن زیباتر باشه لیوان بادکنک ها رو بمدت ۲۴ساعت در یخچال قرار بدید |
مرحله 8 | بعد از ۲۴ساعت بادکنک هارو از یخچال در بیارید بعد ازاین مدت حباب ژلاتینی روی بادکنک کاملا سفت و خشک شده اگه حس میکنید هنوز نرمه مدت زمان بیشتری در یخچال بذارید |
مرحله 9 | قسمت انتهایی بادکنک رو که به نی وصله با قیچی ببرید حالا با کمک نی ،کم کم بادکنک رو از حباب ژلاتینی جداکنید برای اینکار عجله نکنید سعی کنید به آرومی بادکنک رو کنار بزنید بادکنک جداشده رو بیرون بیارید حباب ژلاتینی اماده است |