سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک حباب ژلاتینی

حباب ژلاتینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
آب ۴ قاشق غذا خوری
بادکنک ۴ عدد
سیخ چوبی ۴ عدد
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
حباب ژلاتینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حباب ژلاتینی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آب سرد را در یک کاسه تمیز بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید هم نزنید اجازه بدید ۵دقیقه به همون حالت بمونه تا ژلاتین پفکی بشه به دلیل مقدار زیاد ژلاتین تموم ژلاتین مرطوب نمیشه
مرحله 2ژلاتین رو روی بخار آب یا در مایکروویو حرارت بدید تا شفاف و یکدست بشه.نسبت ژلاتین به آب بسیار زیاده پس به احتمال زیاد در حین آب شدن گوله ای میشه که کاملا طبیعیه کافیه تا جایی که نیازه مواد رو حرارت بدید و هم بزنید
مرحله 3وقتی مخلوط ژلاتینی کاملا شفاف شد چند قطره رنگ ژله ای به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد از اضافه کردن رنگ خوراکی ،ظرف ژلاتین رو بمدت ۵تا۱۰دقیقه در محیط قرار بدید تا به دمای مناسب برسه این قسمت روی کیفیت کار خیلی موثره اگه زیادی داغ باشه بادکنک میترکه اگه سرد باشه بادکنک رو پوشش نمیده اجازه بدید هم دمای محیط بشه.
مرحله 4تا وقتی ژلاتین خنک میشه بادکنک هارو آماده کنید .بادکنک رو به سایز دلخواهتون باد کنید بعد گره بزنید و با چسب به نی یا سیخ چوبی بچسبونید
مرحله 5مقدار کمی روغن مایع رو با دستمال روی سطح بادکنک بریزید و بادکنک رو به آرومی چرب کنید
مرحله 6بادکنک رو در ژلاتین فرو کنید و خوب بچرخونید.تکه ای کاغذ روغنی یا فویل الومینیومی روی میز کار گذاشته لیوانی وسط آن قرار دهید و بادکنک ها را در لیوان قرار داده تا کمی خشک بشه
مرحله 7یک دور دیگه بادکنک هارو در مایع ژلاتین بچرخونید اینبار بعد از درآوردن چک کنید بادکنک ها یکدست با ژلاتین پوشیده شده باشن و خوب تکون بدید تا ژلاتین اضافه چکه کنه سعی کنید تمام‌حباب های کوچک رو بگیرید تا بعد خشک شدن زیباتر باشه لیوان بادکنک ها رو بمدت ۲۴ساعت در یخچال قرار بدید
مرحله 8بعد از ۲۴ساعت بادکنک هارو از یخچال در بیارید بعد ازاین مدت حباب ژلاتینی روی بادکنک کاملا سفت و خشک شده اگه حس میکنید هنوز نرمه مدت زمان بیشتری در یخچال بذارید
مرحله 9قسمت انتهایی بادکنک رو که به نی وصله با قیچی ببرید حالا با کمک نی ،کم کم بادکنک رو از حباب ژلاتینی جداکنید برای اینکار عجله نکنید سعی کنید به آرومی بادکنک رو کنار بزنید بادکنک جداشده رو بیرون بیارید حباب ژلاتینی اماده است
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین