زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
جگر ۱ دست |
وُز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا جگر را پاك كرده و می شوییم و به اندازه دلخواه خرد كرده و در صافی می ریزیم تا آب آن كاملاً برود. |
مرحله 2 | وُز گوسفند را هم با آب نیم گرم می شوییم و مثل لباس كه روی بند پهن می كنیم با گیره روی یك سینی پهن می كنیم تا آب آن برود. بعد وز را به اندازه مربع های متوسط برش می دهیم |
مرحله 3 | در وسط هر وز یك عدد جگر قرار می دهیم و رول می كنیم. |
مرحله 4 | سپس به سیخ كشیده و كمی هم نمك و فلفل روی آن می پاشیم. سیخ های جگر را روی آتش تند كباب می كنیم. |