سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات جوی دوسر پخته با نارگیل برشته

جوی دوسر پخته با نارگیل برشته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم کتان ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۵ قاشق سوپ خوری
نارگیل ۲/۳ پیمانه
پرک جو دو سر ۲ پیمانه
بادام ۲/۳ پیمانه
میوه ۳ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
شیر ۱/۳/۴ پیمانه
روغن نارگیل ۱/۴ پیمانه
انجیرتعدادی
جوی دوسر پخته با نارگیل برشته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت جوی دوسر پخته با نارگیل برشته
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید سپس یک ظرف گود به ابعاد حدودا 20 سانتی‌متر را با روغن نارگیل یا هر روغن گیاهی دیگر چرب کنید.
مرحله 2تخم کتان را با آب در ظرفی بریزید کنار بگذارید نارگیل رنده‌ شده را در سینی بریزید و در فر در حال گرم شدن بگذارید. وقتی نارگیل‌ها بعد از 4-3 دقیقه طلایی، قهوه‌ای شدند سینی را بیرون بیاورید.
مرحله 3کاسه‌ای بزرگ بردارید و جو، بادام و نیمی از نارگیل برشته را در آن بریزید. میوه خشک، شکر و نمک را هم اضافه کرده، مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4تخم کتان را دریک کاسه‌ بزرگ بریزید. عسل و شیر را هم به آن بیفزایید و هم بزنید. در حین هم زدن روغن نارگیل را هم اضافه کنید تا با دیگر مواد مخلوط شود. حالا مواد خشک را به این کاسه افزوده و مخلوط کنید.
مرحله 5مواد را در ظرف چرب شده بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت 40 دقیقه حرارت ببینند. وقتی کناره‌های مواد طلایی، قهوه‌ای شد، حرارت را تا 200 درجه سانتی‌گراد زیاد کنید و مواد را ۵ تا ۸ دقیقه دیگر حرارت دهید.
مرحله 6بعد از این مدت ظرف را بیرون بیاورید. در این حالت مواد باید حالت چیپسی پیدا کرده باشند؛ یعنی گوشه‌ها قهوه‌ای‌رنگ و برشته شده باشند.
مرحله 7جوی برشته را گرم سرو کنید. به دلخواه می‌توانید کمی خامه، انجیر یا هر میوه دیگر فصل و نارگیل برشته بیشتر به آن بیفزایید. این صبحانه وقتی تازه مصرف می‌شود طعم بهتری دارد. اما می‌توانید تا 3 روز آن را در یخچال نگه دارید. فقط موقع مصرف یادتان باشد دوباره آن را در فر یا مایکروفر گرم کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین