زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱ کیلوگرم |
زعفران ۱/۴ قاشق مربا خوری |
پیاز ۱ عدد |
لیمو ترش ۱ عدد |
کره ۵۰ گرم |
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فیله های مرغ را از هر گونه چربی و پوست اضافه پاك كرده و از درازا به دو نیم كنید و با گوشتكوب یا دسته چاقو بكوبید تا كمی نرم شود و بعد در كاسه ای بریزید. پیاز را پوست بكنید. |
مرحله 2 | ریز خرد كرده و روی فیله های مرغ بریزید. پوست لیموترش را روی فیله های مرغ رنده كنید. سپس آب آن را بگیرید و با زعفران و نمك مخلوط كنید و روی فیله های مرغ بریزید. |
مرحله 3 | روغن زیتون را نیز روی فیله ها بریزید و بگذارید كمی در یخچال بماند.سپس آنها را به صورت مارپیچ یا گرد رول كرده و به سیخ چوبی بزنید.كره را در تابه ای بریزید و وقتی آب شد همه سیخ ها را درون تابه بچینید. |
مرحله 4 | سپس شعله را زیاد كنید و دو طرف آنها را در تابه طلایی كنید. سپس در ظرف كشیده و سرو كنید. |