سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب جوجه کباب زعفرانی

جوجه کباب زعفرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیر ۲ حبه
ماست‏ ۳ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱/۸ قاشق چای خوری
ادویه مخلوط ۱ قاشق چای خوری
لیمو ترش ۱ عدد
سس مایونز ۲ قاشق سوپ خوری
سرکه ۱.۵ قاشق چای خوری
سس ۱/۲ قاشق چای خوری
سیر ۱/۲ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
جوجه کباب زعفرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت جوجه کباب زعفرانی
روش ساخت
مرحله 1مرغ را آماده کنید.
مرحله 2ابتدا پیاز خلال شده را در کاسه ای بریزید و نمک را به آن اضافه کنید به وسیله ی نوک انگشتان پیاز و نمک را با هم کنید تا پیاز لیز شود،
مرحله 3سپس سیر پوره شده را اضافه کرده و به هم بمالید. ماست، فلفل، آب لیموترش، محلول زعفران غلیظ شده، روغن، زردچوبه، ادویه مخلوط همراه با تخم گشنیز پودر شده و ورقه های لیموترش را هم اضافه کرده و با دست مواد را هم مخلوط کنید.
مرحله 4سپس قطعات مرغ خرد شده را به مایه افزوده و کاملاً با هم مخلوط کنید. روی ظرف را پوشانده و یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید
مرحله 5هنگام کباب کردن ابتدا سس مایونز، سرکه، سس گوجه فرنگی، سیر پوره شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و مایه ی به دست آمده را روی جوجه ها ریخته و با جوجه ها مخلوط کنید. سپس قطعات را از هم تفکیک کرده و جداگانه به سیخ بکشید،
مرحله 6به این صورت که سینه ها، فیله مرغ، قطعات ران، بازو و بال مرغ باید جداگانه به سیخ های جدا کشیده شوند، زیرا زمان کباب کردن هر قسمت، متفاوت از بقیه می باشد. فیله و سینه مرغ زودتر ولی ران مرغ دیرتر کباب می شود.
مرحله 7می توانید سینی فر را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید، سپس سیخ های آماده یا تکه های مرینت شده مرغ را بدون سیخ روی فویل بچینید و سس مخصوص پوشش دادن را با برس روی قطعات بکشید.
مرحله 8ر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه ی سانتی گراد) گرم کرده و سینی را در طبقه ی وسط فر بگذارید و جوجه ها را به مدت 20 دقیقه کباب کنید.
مرحله 9ر صورت تمایل می توانید اواخر طبخ روی جوجه ها را مخلوط با کره آب شده و محلول زعفران پوشش داده و بعد از 5 دقیقه از فر خارج کنید.
مرحله 10همچنین می توانید سیخ های کباب را روی آتش زغال کباب کنید یا قطعات جوجه را با کباب پز درپوش دار و روی شعله گاز تهیه کنید، ولی جوجه کباب روی آتش زغال لذت خاصی دارد.
مرحله 11سیخ های جوجه کباب را در ظرف سرو قرار داده و با گوجه فرنگی، لیموترش، چلو و یا پلو تزئین کرده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین