زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۸۰۰ گرم |
کدو سبز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
ادویهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گریل را از قبل با حرارت بالا گرم می کنیم. |
مرحله 2 | فیله مرغ را در تکه های مکعبی خرد می کنیم. |
مرحله 3 | دانه های فلفل دلمه ای قرمز و زرد کوچک را جدا کرده و در تکه های مکعبی شکل برش می زنیم. |
مرحله 4 | کدو سبزهای کوچک و تازه را به صورت حلقه ای برش می زنیم. |
مرحله 5 | سیخ های چوبی را به مدت 30 دقیقه در آب خیس میدهیم تا روی گریل نسوزند. |
مرحله 6 | تکه های مرغ را یکی در میان همراه با سبزیجات به سیخ می کشیم. |
مرحله 7 | محتوای سیخ ها را با کمی روغن چرب کرده و ادویهجات دلخواه روی آنها می پاشیم. |
مرحله 8 | شعله گریل را کاهش می دهیم و سیخ ها را 5 تا 6 دقیقه کباب می کنیم تا کاملا پخته شوند. |
مرحله 9 | غذا را با سالاد و سبزیجات سرو می کنیم. |