زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و پیاز و سیر باهم در آن سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و باهم سرخ می کنیم |
مرحله 2 | سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم |
مرحله 3 | همین طور که مرغ را داریم تفت می دهیم زرد چوبه، کاری و پودر موسیر را بهش اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ بشه |
مرحله 4 | در مرحله آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذامون حل بشه |
مرحله 5 | در قابلمه رو بسته، شعله زیر قابلمه رو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر بشه و سس بدست آمده به حالت غلیظ دربیاید |
مرحله 6 | این غذا رو می تونین هم با نان هم با برنج میل بفرمایید ، نوش جان! |