زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۴ عدد |
آبلیمو ۴ قاشق سوپ خوری |
آب پیاز ۱/۴ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
زرشکبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری |
خلال پستهبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی گیلاسیبه مقدار لازم |
سیخ چوبیبه تعداد لازم |
مرحله 1 | در ظرفی روغنزیتون، آبلیمو و آب پیاز را بریزید و با هم مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. حالا تکههای مرغ را که بهصورت نوارهای باریک و بلند برش دادهاید داخل آن قرار دهید و به مدت 4-3 ساعت استراحت دهید تا تکههای مرغ کاملا مزهدار شوند. |
مرحله 2 | بعد از این مدت، مرغها را از مخلوط خارج کرده و آغشته به زعفران کنید. حالا بهآرامی آنها را لوله کنید. رولها را با خلالدندان محکم کنید، سپس آنها را به سیخ بکشید. ابتدا و انتهای سیخها دو عدد گوجهفرنگی قرار دهید. سیخها را داخل توری کباب قرار دهید تا سیخهای چوبی موقع کباب کردن، نسوزند. حالا آنها را کباب کنید. |
مرحله 3 | زرشکها را بشویید و در سبدی بریزید تا خشک شوند، سپس آنها را در مقداری روغن سرخ کنید. وقتی کبابها آماده شدند، جوجهها را از سیخ خارج کنید، سپس همراه با زرشک؛ خلال پسته و در صورت تمایل سیبزمینیهای سرخشده روی ظرف برنج را تزئین کنید. |