زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
گردو ۲۰۰ گرم |
گشنیز ۱۰۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
آب نارنج ۳ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار کرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود. |
مرحله 2 | سپس تکههای جوجه را به سیخهای چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد. |
مرحله 3 | در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت 10 دقیقه بپزند. |