زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۵۰۰ گرم |
مغز گردو ۱۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
رب آلوچه ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
گلپر ۱ قاشق غذا خوری |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | در ابتداگردو و پیاز رنده شده که آبش رو گرفتیم و گلپر و نمک و فلفل و رب رو با هم مخلوط میکنیم. سپس سینه مرغ رو که به شکل نواری باید برش بزنیم رو به سسی که آماده کرده اضافه میکنیم.خوب با هم مخلوط میکنیم، |
مرحله 2 | بهتر هست که چند ساعت مرغ داخل سس بمونه تا حسابی مزه دار شه. گاز رو روشن کرده،کمی کف تابه نچسب روغن میریزیم،تا روغن گرم شه،مرغ رو به سیخ میکشیم. |
مرحله 3 | هر تکه مرغ رو آروم رول میکنیم،سپس سیخ رو از همون قسمتی که انتهای پیچیدن هست ،خیلی با حوصله از رول رد میکنیم،تا شکل حلزونیش خراب نشه،بعد اتمام سیخ کشیدن همه رو داخل تابه میزاریم ،وبا کف دست آروم رول مرغ رو کمی فشار میدیم و چندبار سیخها رو زیر و رو میکنیم تا مرغ رنگش تغییر کنه، |
مرحله 4 | بعد اینکه شکل مرغ مستحکم شد،بقیه سسی که زیاد اومده رو با چند قاشق آب مخلوط میکنیم و داخل تابه ریخته شعله گاز هم حتما کم باشه تا مرغ مغز پخت شه. |
مرحله 5 | این مرغ مزه دار شده رو هم میتونیم به سیخ معمول کباب بکشیم و روی منقال کباب کنیم. |