زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۵ پیمانه |
فیله مرغ ۵۰۰ گرم |
کره ۱۵۰ گرم |
پوست پرتقال ۲ پیمانه |
خلال پسته ۱ پیمانه |
خلال بادام ۱ پیمانه |
زرشک ۱/۲ پیمانه |
زعفران ۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبكشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب كمی كره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با كمی آب آن را آبپز میكنیم. |
مرحله 2 | زرشك را با آب سرد شسته، در آبكش میریزیم تا آب آن برود، سپس شكر آن را مخلوط میكنیم. |
مرحله 3 | در ظرف مناسبی یك قاشق غذاخوری كره ریخته، زرشك را به آن افزوده و یك دقیقه تفت میدهیم. زعفران آب كرده را نیز به زرشك اضافه میكنیم. |
مرحله 4 | برای شیرین كردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلالها را میجوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یك ساعت در آب سرد قرار میدهیم و در نهایت به ازای یك پیمانه خلال پرتقال به آن یك پیمانه شكر و دو پیمانه آب اضافه میكنیم، به این ترتیب كه آب و شكر را مخلوط كردیم، روی حرارت قرار میدهیم، زمانی كه به جوش آمد خلالها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. |
مرحله 5 | در آخر آبلیمو اضافه كرده و بعد از یكی، دو جوش آن را بر میداریم. برنج را در ظرف مناسبی میكشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلالها و زرشك روی برنج را تزیین میكنیم. |