زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
آب ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۱ عدد |
پنیر خامه ای ۵۰ گرم |
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری |
شیر خشک ۲ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ پنس |
شکر ۲ لیوان |
آب ۱ لیوان |
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری |
گلاب ۴ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | آرد نمک بکینگ پودر شیرخشک و خمیرمایه رو در ظرفی مخلوط میکنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ آب ولرم پنیرخامه و روغن را با همزن میزنیم . |
مرحله 2 | و سپس مواد آردی را به آن میافزاییم و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آوریم.اگر خمیر همچنان شل بود بازهم آرد اضافه میکنیم. |
مرحله 3 | روی خمیر را پارچه حوله ای میکشم و یکساعت در دما استراحت میدهیم. |
مرحله 4 | پس از استراحت خمیر را با وردنه روی نایلون و سطح صاف باز کرده و قالب میزنیم.سپس در روغن شناور داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم. |
مرحله 5 | جبنیه های سرخ شدمون رو سریع داخل شربت بار ولرم میاندازیم و پس از چند ثانیه خارج کرده. |
مرحله 6 | طرز تهیه شربت بار:شکر و آب رو روی شعله قرار میدیم تا کمی به جوش آید و غلیظ شود. |
مرحله 7 | شعله را کم کرده زعفران و گلاب و هل را اضافه میکنیم ،یه هم کوچیک میزنیم و در آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و دیگه قاشق تو شربتمون نمیبریم . |