سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



عربی جبنیه

جبنیه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
شیر خشک ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ پنس
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
جبنیه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت جبنیه
روش ساخت
مرحله 1آرد نمک بکینگ پودر شیرخشک و خمیرمایه رو در ظرفی مخلوط میکنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ آب ولرم پنیرخامه و روغن را با همزن میزنیم .
مرحله 2و سپس مواد آردی را به آن میافزاییم و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آوریم.اگر خمیر همچنان شل بود بازهم آرد اضافه میکنیم.
مرحله 3روی خمیر را پارچه حوله ای میکشم و یکساعت در دما استراحت میدهیم.
مرحله 4پس از استراحت خمیر را با وردنه روی نایلون و سطح صاف باز کرده و قالب میزنیم.سپس در روغن شناور داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم.
مرحله 5جبنیه های سرخ شدمون رو سریع داخل شربت بار ولرم میاندازیم و پس از چند ثانیه خارج کرده.
مرحله 6طرز تهیه شربت بار:شکر و آب رو روی شعله قرار میدیم تا کمی به جوش آید و غلیظ شود.
مرحله 7شعله را کم کرده زعفران و گلاب و هل را اضافه میکنیم ،یه هم کوچیک میزنیم و در آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و دیگه قاشق تو شربتمون نمیبریم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین