زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۱ بسته |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
جعفری ۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
روغن مایعبه مقدار لازم |
پنیر پیتزا ۱ بسته |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
دارچینبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یه قابلمه آب میکنیم و میگذاریم جوش بیاید,کمی هم نمک و روغن مایع داخل آب میریزیم(روغن واسه اینه که به هم نچسبه),جامبوها رو داخل قابلمه آب در حال جوش میریزیم و بعد از 10دقیقه آبکش میکنیم.روش حتما آب سرد میریزیم که به هم نچسبه. |
مرحله 2 | مایه اصلی داخل جامبوها:یه پیاز رو نگینی خرد کرده و داخل روغن سرخ میکنیم,یه کم که پیاز تغییر رنگ داد و از حالت خامی دراومد گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و تفت میدیم و مرتب هم میزنیم که به هم نچسبه و قشنگ دون دون بشه. |
مرحله 3 | بعدزردچوبه,فلفل,دارچین,زنجبیل,ادویه کاری,آویشن و نمک رو به میزان کم و لازم و دلخواه اضافه میکنیم و خوب گوشت رو تفت میدیم تا مزه دار بشه. یه قاشق رب به مواد اضافه کرده و تفت میدیم تا رب رنگ بندازه.جعفری و فلفل دلمه ایه خرد شده رو هم اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم,بعد از اینکه جعفری و فلفل دلمه ای از حالت خامی دراومد,کمی آبلیمو و آب اضافه کرده و میگذاریم چند دقیقه بپزه. |
مرحله 4 | سسی قراره روی جامبو ها و قبل از گذاشتن داخل فر روی اون داده بشه:یه کم روغن داخل یه ظرف کوچیک میریزیم و یه قاشق رب رو داخلش تفت میدیم تا رب رنگ بندازه و بعد ادویه های دلخواه رو بهش اضافه میکنیم(اگه یه کم تند بشه این سس خیلی خوشمزه میشه),کمی آبلیمو و آب اضافه میکنیم و میگذاریم چند قل بخوره! |
مرحله 5 | مایه ی گوشتی رو که آماده کردیم با یه قاشق کوچیک داخل جامبو ها ریخته و به میزان دلخواه روش پنیرپیتزا میریزیم,در آخر سس رو روی جامبوها ریخته جوری که کاملا روی همشو بگیره و حتی کف ظرف و زیر جامبو ها رو هم سس بگیره و به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای180 درجه سانتیگراد میذاریم.چند دقیقه آخر گریل بالایی فر رو روشن میکنیم تا پنیر پیتزاها آب و برشته بشه! |