زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۱ بسته |
مغز گردو ۱/۲ پیمانه |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
آرد ۱/۲ پیمانه |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
پودر نسکافه ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۳/۲ پیمانه |
شیر ۲ پیمانه |
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | بیسکوییت و مغز گردو یا فندوق را پودر و با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم |
مرحله 2 | آرد و پودر کاکائو را الک میکنیم |
مرحله 3 | نسکافه و شکر و شیر را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.سپس روی شعله به آرامی هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد. |
مرحله 4 | سپس از روی شعله برمیدارم و پنیر خامهای را اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب مخلوط شود |
مرحله 5 | در ظرف یا ظروف مورد نظر مقداری از مایع کاکائویی را میریزیم و سپس یک لایه مواد بیسکوییتی را روی آن میریزیم. |
مرحله 6 | لایه به لایه تکرار کنید تا همهی مواد تمام شوند |
مرحله 7 | به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید |