زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ لیوان |
کره ۷۰ گرم |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد ۱ استکان |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
شکر ۱ استکان |
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری |
بیسکویتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد و وانیل رو مخلوط کرده و سه مرتبه الک کرده و داخل تابه با کره تفت میدهیم تا رنگ آن کمی تیره شود. |
مرحله 2 | نیمی از شیر را باشکر و گلاب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر درون شیر حل شود. جوش نزند |
مرحله 3 | زرده های تخم مرغ در ظرفی جداگانه خوب بهم میزنیم و بقیه شیر رو اضافه میکنیم و با همزن یکنواخت میکنیم طوری که مخلوط یکرنگ شود. |
مرحله 4 | اجازه میدهیم شیر و شکر کمی خنک شود.آرد رو بهشیر و زرده ها اضافه کردهو با همزن خوب مخلوط میکنیم مخلوط شیر و شکر رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم. |
مرحله 5 | ظرف رو روی حرارت غیرمستقیم(کتری آبجوش)قرار میدیم آنقدر هم میزنیم تا غلیظ شودو منسجم شود |
مرحله 6 | حال بیسکویتها رو خردکرده یا درسته کف ظرف میچینیم و یک لایه از مواد را روی آن ریخته و رویش رو کمی پودرکاکائو میریزیم وتا پرشدن ظرف این کار رو تکرار میکنیم. |
مرحله 7 | ظرف را 24 ساعت داخل یخچال قرار داده تا دسر ببندد |