زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۳۰ عدد |
خامه ۲ عدد |
شکر ۳/۴ پیمانه |
قهوه ۲ پیمانه |
پودر کاکائوبه مقدار لازم |
پودر قهوهبه مقدار لازم |
پنیر ماسکارپونه ۱ عدد |
مرحله 1 | دو پاکت خامه بهمراه شکر را در ظرف استیلی بریزید و هم بزنید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید در این مدت هر ۱۵دقیقه ظرف را بیرون آورده و با همزن بخوبی بزنید و دوباره در فریزر بگذارید .درانتها ظرف را بیرون بیاورید و با دور تند همزن به مدت۷ الی۱۰ دقیقه خامه را بزنید تا فرم بگیرد |
مرحله 2 | پنیر ماسکارپونه را از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.پنیر را به خامه فرم گرفته اضافه و هم بزنید |
مرحله 3 | لیدی فینگر ها رو یکی یکی در قهوه زده و سریع بیرون بیاورید و کف ظرف مورد نظر بچینید و با مایع خامه ای روی آن را پوشش دهید و پودر کاکائو رو با الک روی خامه بریزید |
مرحله 4 | لایه ها رو به همین ترتیب بچینید و در پایان روی لیدی فیگر ها رو با خامه بپوشونید و روی کار رو با پودر قهوه الک شده تزیین کنید |
مرحله 5 | در یخچال به مدت حداقل۵ ساعت بگذارید بعد میل کنید |