سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم توگی گاوَرز (فردوس)

توگی گاوَرز (فردوس)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گاورز ۱ پیاله
لوبیا چشم بلبلی ۱/۲ استکان
عدس ۱/۲ استکان
پیازچه ۵۰۰ گرم
شاهدانه ۱ استکان
کشک ۳ استکان
شلغم ۳ عدد
روغن ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۱ قاشق غذا خوری
قرمه ۱ پیاله
نمک و فلفلبه مقدار لازم
توگی گاوَرز (فردوس)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت توگی گاوَرز (فردوس)
روش ساخت
مرحله 1گاورز را خوب پاک میکنیم و مثل خاکشیر میشوریم تا خاک و شن ریزه هاش جدا بشن و بعد ۴ الی ۵ ساعت در آب خیس میکنیم
مرحله 2عدس و لوبیا را خوب پاک کرده و شسته و به مدت ۴ الی ۵ ساعت خیس میکنیم
مرحله 3یک قابلمه متوسط را با ۳ کاسه آب روی گاز میگذاریم و گاورز و لوبیا و عدس و شلغم های پوست کنده را داخل آن میریزیم تا به جوش بیاد( قابلمتون کوچیک نباشه چون مواد باز میشن،فضا میخوان)بعد که جوش اومد، شعله را کم میکنیم تا دانه گاورز باز بشه
مرحله 4پیازچه هایی که خوب شسته و خورد کرده ایم را برای ۵ دقیقه با روغن کره و گوشت تفت میدهیم و بعد داخل قابلمه میریزیم
مرحله 5کشکی که جوشانده ایم و شاهدانه آسیاب شده را به مواد اضافه میکنیم و سپس نمک و فلفل و کمی زعفران را به مواد اضافه کرده و میگذاریم برای حدودا ۵ ساعت بماند تا جا بیوفتد( بهتر است از قابلمه نجسب استفاده کنید و مراقب باشید مواد ته نگیرد)
مرحله 6پس از پخت کامل مواد، شعله را که خاموش میکنیم ، نیمی از قورمه های تفت خورده را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل ظرف میکشیم و روی توگی را با کشک و قورمه تزیین میکنیم نوش جان
مرحله 7پختن قرمه ها: برای پختن قرمه ها ابتدا گوشت گوسفند که کمی چربی هم دارد را مکعبی تیکه کرده و داخل قابلمه ای با ۲ لیوان آب و کمی نمک میگذاریم برای ۳ ساعت بپزد تا روغن بیاندازد و تفت خورده و برشته شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین