زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم |
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
خرما ۱/۴ پیمانه |
دانه انار ۱ پیمانه |
پنیر پارمسان ۱۵۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا خرماها را آماده کنید. هسته و پوست آن ها را جدا کنید، سپس داخل یک کاسه بریزید و با پشت قاشق یا چنگال خوب آن ها را له کنید. |
مرحله 2 | حالا پنیرها را هم داخل کاسه بریزید و خرد کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط نرمی حاصل شود. مخلوط را با پشت قاشق کاملا له کنید تا نرم و یکدست شود. |
مرحله 3 | در این مرحله توپی ها را آماده کنید. دستانتان را کمی خیس کنید. حدود یک قاشق سوپخوری از مخلوط را بردارید و داخل دستانتان آن را گرد کنید. بعد آن را با دانههای انار بپوشانید. هر تعداد که میشود به همین شکل توپیها را آماده کنید. |
مرحله 4 | توپیها را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند، سپس آن ها را از یخچال درآورید و داخل ظرف موردنظرتان بریزید و آن ها را سرو کنید. |