سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر توپک پنیری سوخاری

توپک پنیری سوخاری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاریبه مقدار لازم
آرد سفیدبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
توپک پنیری سوخاری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت توپک پنیری سوخاری
روش ساخت
مرحله 1گوشت چرخ کرده بوقلمون را به همراه یک پیاز رنده شده آب گرفته شده با ادویه جات مخلوط کرده و ورز میدهیم
مرحله 2به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم
مرحله 3به اندازه ی یک توپک کوچک گوشت برداشته و در کف دست پهن میکنیم و پنیر پیتزا وسطش میگذاریم و کاملا گرد میکنیم
مرحله 4تخم مرغ ها ،آرد سفید ،آرد سوخاری هر کدام در ظرف های جداگانه به همراه ادویه جات مزه دار میکنیم
مرحله 5توپک های بوقلمون را ابتدا در تخم مرغ ،بعد در آرد سفید و دوباره در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری میزنیم
مرحله 6شیر جوش یا ظرف گودی را میگذاریم و روغن میریزیم تا روغن داغ شود
مرحله 7توپک ها را در روغن با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا کاملا مغز پخت و سرخ شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین