زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
ماش ۵۰۰ گرم |
فلفل سبز ۴ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۷ قاشق سوپ خوری |
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آرد ۳ پیمانه |
روغن زیتون ۷ قاشق سوپ خوری |
آب ۰ به مقدار لازم |
نمک ۰ به مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه مواد میانی ابتدا ماش را از شب قبل در آب خیس کنید. سپس در آب و نمک بپزید تا نرم شود. ماش پخته را در مخلوط کن به صورت پودر در آورید. |
مرحله 2 | هسته فلفل های سبز یا قرمز را در آورده و آنها را به ابعاد کوچک برش دهید. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی آنها بریزید و مخلوط کنید. |
مرحله 3 | این مخلوط را در تابه روی حرارت قرار داده و چهار قاشق سوپ خوری آب اضافه کنید و حدود 4 دقیقه بپزید. ماش پوره شده و پنج قاشق سوپ خوری آب باقیمانده را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه به پخت مواد روی حرارت متوسط ادامه دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید و آبلیموترش را اضافه کنید. |
مرحله 4 | برای تهیه خمیر، آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون را اضافه کنید. آب را به تدریج اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را ورز دهید. روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 5 | خمیر را از یخچال در آورید و گلوله هایی به اندازه لیموترش از آن جدا کنید. آنها را روی کاغذ روغنی پهن کنید. آنها را کف دست خود به شکل دو قیف در آورید و داخل آنها را با مخلوط مواد میانی پر کنید. |
مرحله 6 | روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و آنها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند. توپک های برشته شده را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار داده تا روغن اضافی شان گرفته شود و سپس سرو کنید. |