سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات توپک ماش

توپک ماش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
ماش ۵۰۰ گرم
فلفل سبز ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۷ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد ۳ پیمانه
روغن زیتون ۷ قاشق سوپ خوری
آب ۰ به مقدار لازم
نمک ۰ به مقدار لازم
توپک ماش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت توپک ماش
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه مواد میانی ابتدا ماش را از شب قبل در آب خیس کنید. سپس در آب و نمک بپزید تا نرم شود. ماش پخته را در مخلوط کن به صورت پودر در آورید.
مرحله 2هسته فلفل های سبز یا قرمز را در آورده و آنها را به ابعاد کوچک برش دهید. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی آنها بریزید و مخلوط کنید.
مرحله 3این مخلوط را در تابه روی حرارت قرار داده و چهار قاشق سوپ خوری آب اضافه کنید و حدود 4 دقیقه بپزید. ماش پوره شده و پنج قاشق سوپ خوری آب باقیمانده را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه به پخت مواد روی حرارت متوسط ادامه دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید و آبلیموترش را اضافه کنید.
مرحله 4برای تهیه خمیر، آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون را اضافه کنید. آب را به تدریج اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را ورز دهید. روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 5 خمیر را از یخچال در آورید و گلوله هایی به اندازه لیموترش از آن جدا کنید. آنها را روی کاغذ روغنی پهن کنید. آنها را کف دست خود به شکل دو قیف در آورید و داخل آنها را با مخلوط مواد میانی پر کنید.
مرحله 6روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و آنها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند. توپک های برشته شده را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار داده تا روغن اضافی شان گرفته شود و سپس سرو کنید. 
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین