زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۵۰۰ گرم |
بیسکویت ۱ بسته |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
کنجد ۳ قاشق غذا خوری |
گردو ۲ قاشق غذا خوری |
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
پودر گل محمدی ۱ قاشق چای خوری |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
کره ۲۰ گرم |
مغزبه مقدار لازم |
پودر گل محمدی به مقدار لازم |
مرحله 1 | اول هسته خرما ها رو میگیریم و کره رو توی ماهیتابه آب میکنیم و خرما رو بهش اضافه خرما رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا نرم و له بشه |
مرحله 2 | بیسکوییت رو پودر میکنیم و به خرما اضافه میکنیم و خرما رو از روی حرارت بر میداریم وقتی بیسکوییت و خرما حسابی مخلوط شد پودر نارگیل و کنجد و مغز آسیاب شده گردو و بادام و پسته و فندق هم به مخلوط اضافه میکنیم و با پشت قاشق این مواد و با هم مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | بعد پودر گل محمدی و دارچین و زیره و پودر هل رو هم به مواد اضافه میکنیم و دستکش دستمون میکنیم و مواد و با دست مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد از مواد توپ های کوچیک درست میکنیم و وسط مواد رو گردو ،پسته،فندق یا بادام به دلخواه میگذاریم و بعد توپ ها رو توی پودر گل محمدی یا کنجد یا پودر نارگیل یا ترافل و هر چیز دیگه ای که دوست داریم میغلطونیم . |