زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر سفید ۱۵۰ گرم |
پودر پسته ۱/۳ فنجان |
انگور ۱۲ عدد |
مرحله 1 | انگور رو بشویید و بگذارید خوب خشک بشه ( کاملا" خشک باشه )در این فاصله پسته هارو آسیاب کنید. |
مرحله 2 | از پنیر گلوله هایی متناسب با اندازه انگور بر دارید و کف دست بگذارید. |
مرحله 3 | یک دانه انگور رو وسط پنیر بذارید و فشار بدین پنیر رو دور انگور بپیچید تا به شکل قلقلی در بیاn |
مرحله 4 | قلقلی هارو در پودر پسته بچرخونید تا کاملا" سطحشون آغشته به پسته بشه |
مرحله 5 | چند ساعت در ظرف دربسته در یخچال بگذارید. |