زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه |
سیر ۴ حبه |
شوربای ذرت ۴۵۰ گرم |
فلفل سبز ۲ عدد |
قارچ ۲ عدد |
بادمجان ۱ عدد |
کدو سبز ۱ عدد |
کدو ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
پنیر گودا ۱.۵ پیمانه |
برگ ریحان ۱/۲ پیمانه |
گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه |
مرحله 1 | در یک قابلمه کوچک، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | شوربای ذرت (پولنتا)، فلفل شیرین، قارچ، بادمجان، کدوسبز و کدو مسما را روی سینی بگذارید. روی آنها روغن سیر بریزید. |
مرحله 3 | نمک و فلفل بپاشید. برای کباب کردن روی زغال، سبزیجات و پولنتا را روی توری کبابپز بچینید و هر طرف آنها را 4 تا 5 دقیقه کباب کنید. آنها را از روی کبابپز بردارید. در فاصلهای که خنک میشوند، قارچها را خرد و کباب کنید. |
مرحله 4 | در یک سینی گرد بزرگ، بادمجان و پولنتا کبابی را روی هم بچینید. روی هر لایه پنیر و برگ تازه ریحان قرار دهید. پس از چیدن لایه آخر، آنها را با دست کمی به پایین فشار دهید تا ارتفاع اضافه از بین برود. |
مرحله 5 | روی تورته را با فویل بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه آنها روی حرارت کبابپز قرار دهید. |
مرحله 6 | پس از پخت، به مدت 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس برش دهید و سرو کنید. |