زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
جعفریبه مقدار لازم |
فلفل سیاهکمی |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۱/۴ پیمانه |
خامه ۱/۱/۴ پیمانه |
جوز هندیکمی |
پوره کدو حلوایی ۱/۲ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
تورتلینی پنیر ۲ بسته |
مرحله 1 | داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید و بگذارید بجوشد. سپس تورتلینی ها را طبق دستور پخت روی جعبه بپزید و آبکش کنید. |
مرحله 2 | سپس، کره را داخل تابه با حرارت متوسط آب کنید. پیاز را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا سبک شود. پوره کدوحلوایی و جوزهندی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. |
مرحله 3 | در آخر خامه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. شعله را کم کنید تا 5 دقیقه در حالت نیم جوش مواد غلیظ شوند. |
مرحله 4 | پنیر را اضافه کنید و یک دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل اضافه کنید. |
مرحله 5 | تورتلینی ها را به تابه اضافه کنید و روی آن سس بریزید. در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید. |