سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات تورت فندق و شکلات

تورت فندق و شکلات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
فندق ۲۲۵ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
نشاسته سیب زمینی ۳ قاشق سوپ خوری
آرد ۱۰۵ گرم
پودر کاکائو ۱.۵ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای خوری
دارچینبه مقدار لازم
کره ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
تورت فندق و شکلات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تورت فندق و شکلات
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل تا دمای 165 درجه ی سانتیگراد گرم کنید.  فندق ها را به صورت تک لایه روی سینی فر قرار داده و آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر تُست کنید ، تا زمانی که رنگ آن شروع به تغییر کند و پوست آن شل شود.
مرحله 2فندق های گرم را روی یک حوله ی آشپزخانه پهن کنید. فندق ها را با حوله ی دیگری بپوشانید و مالش دهید تا پوست آن تا حد امکان جدا شود. اجازه دهید سرد شود. 
مرحله 3دمای فر را تا 230 درجه سانتیگراد بالا ببرید. یک قالب کیک گرد 23 سانتی متری را با کره چرب و آرد پاشی کنید. 75 گرم از قندق های بدون پوست سرد شده و شکر شیرینی پزی را در غذاسازی با تیغه ی فلزی یا در مخلوط کن مخلوط کنید. آن را بزنید تا زمانی که فندق پودر شده و شبیه آرد شود. بیش از حد نباید آن را بزنید.
مرحله 4در کاسه ای پودر فندق، نشاسته ی سیب زمینی، آرد چند منظوره، کاکائو، بیکینگ پودر و دارچین را مخلوط کنید. با میکسر برقی با سرعت متوسط آن را چند ثانیه بزنید تا مخلوط آرد هوادهی شود. کره را بیفزایید و زدن را ادامه دهید تا زمانی که کره به قطعات بسیار ریز تبدیل شود.
مرحله 5تخم مرغ های کامل، زرده و وانیل را بزنید تا یکدست شوند. سرعت میکسر را بالا ببرید و 2 تا 3 دقیقه بزنید تا زمانی که مخلوط نرم شود و به رنگ کاکائویی روشن درآید .
مرحله 6خمیر را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید. آن را در مرکز فر قرار دهید و بلافاصله دمای آن را به 200 درجه کاهش دهید. کیک را30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی بپزید که اگرسیخ چوبی در آن فرو کنید تمیز بالا بیاید.  هنگامی که کیک در حال پخت است، بقیه ی فندق ها (150 گرم) را در غذاسازی با تیغه ی فلزی ریخته و بزنید تا نسبتا ریز شود.
مرحله 7هنگامی که کیک پخت، آن را بروی رک انتقال دهید بگذارید 5 دقیقه خنک شود. یک چاقوی تیز را گرداگرد لبه های کیک بکشید تا از قالب جدا شود و کیک را روی سینی فلزی برگردانید. سپس آن را در ظرف مناسب قرار دهید. بلافاصله فندق خرد شده را روی آن پاشیده و کمی فشار دهید تا بچسبد. اجازه دهید کاملا خنک شود و سرو کنید.  نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین