سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



فرانسوی توئیل

توئیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه‏ ۲ قاشق چای خوری
نمککمی
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
آرد ۴۰ گرم
شکر ۴۰ گرم
توئیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت توئیل
روش ساخت
مرحله 1سفیده تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته وبا لیسک هم میزنیم .
مرحله 2آرد الک شده را هم میریزیم و هم میزنیم تا جایى که دیگر صداى شکر را نشنویم و کاملاً شکر حل شده باشد ، کره و نمک را هم ریخته و هم میزنیم و بعد خامه را هم اضافه میکنیم
مرحله 3و هم زدن را ادامه میدهیم تا مواد صاف و یکسان شوند ، وانیل و یا هر اسانسى که مایلیم رو هم میریزیم و کمى دیگر مواد را مخلوط میکنیم
مرحله 4از مواد با فاصله روى سینى فر که کاغذ انداختیم و کمى هم با روغن جامد چرب کردیم ، میریزیم به اندازه یک قاشق کوچک و با لیسک این خمیر را مرتب پهن و نازک میکنیم تا دایره اى به قطر 6 سانت درست بشه
مرحله 5و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتى گراد ... به مدت تقریبى 10 دقیقه ... قرار میدهیم ...و بلا فاصله شیرینى ها را تا گرم هست به آن شکل میدهیم ... اگر دوست داشتید آن را لوله میکنید، به صورت سیگارت ، و یا روى یک استوانه قرار دهید تا شکل آن منحنى و کمى خمیده شود.
مرحله 6اگر شیرینى ها کمى در اثر خنک شدن خشک شد میتونید دوباره چند لحظه آن را داخل فر گرم قرار دهید تا دوباره نرم شوند و یا کلاً سینى فر را داخل فر با درب نیمه باز قرار دهید تا شیرینى ها خشک نشوند و شما به راحتى به آن شکل دهید ...
مرحله 7میتوانید داخل شیرینى هاى لوله شده انواع کرم یا حلوا قرار دهید .
مرحله 8کنار بستنى قرار دهید و میل کنید
مرحله 9با این شیرینى میتوانید کاسه هاى نونى درست کنید ، به این شکل که شیرینى دایره اى و یا دایره اى دالبرى را بعد از پخت ، بین دو تا کاسه کوچک ، یا بین دو تا قالب تکى مافین و یا پشت کاسه هاى کوچک قرار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد ... و بعد داخل این کاسه نونى ، بستنى ریخته و با انواع میوه و شکلات سرو کنید ...
مرحله 10این شیرینى تا زمانى که گرم است قابلیت آن را دارد که به هر شکلى که دوست داریدآن را شکل دهید .
مرحله 11با اضافه کردن رنگ خوراکى و یا کمى قهوه غلیظ ، پودر کاکائو ، زعفران ... میتوانید به این شیرینى تنوع دهید
مرحله 12و یا با استفاده از شابلون به شکل هاى مختلف ، شیرینى هایى به اشکال مختلف درست کنید و دسر ها را با این شیرینى تزئین کنید ...خلاصه جاى مانور با این شیرینى زیاده .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین