مرحله 1 | سفیده تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته وبا لیسک هم میزنیم . |
مرحله 2 | آرد الک شده را هم میریزیم و هم میزنیم تا جایى که دیگر صداى شکر را نشنویم و کاملاً شکر حل شده باشد ، کره و نمک را هم ریخته و هم میزنیم و بعد خامه را هم اضافه میکنیم |
مرحله 3 | و هم زدن را ادامه میدهیم تا مواد صاف و یکسان شوند ، وانیل و یا هر اسانسى که مایلیم رو هم میریزیم و کمى دیگر مواد را مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | از مواد با فاصله روى سینى فر که کاغذ انداختیم و کمى هم با روغن جامد چرب کردیم ، میریزیم به اندازه یک قاشق کوچک و با لیسک این خمیر را مرتب پهن و نازک میکنیم تا دایره اى به قطر 6 سانت درست بشه |
مرحله 5 | و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتى گراد ... به مدت تقریبى 10 دقیقه ... قرار میدهیم ...و بلا فاصله شیرینى ها را تا گرم هست به آن شکل میدهیم ... اگر دوست داشتید آن را لوله میکنید، به صورت سیگارت ، و یا روى یک استوانه قرار دهید تا شکل آن منحنى و کمى خمیده شود. |
مرحله 6 | اگر شیرینى ها کمى در اثر خنک شدن خشک شد میتونید دوباره چند لحظه آن را داخل فر گرم قرار دهید تا دوباره نرم شوند و یا کلاً سینى فر را داخل فر با درب نیمه باز قرار دهید تا شیرینى ها خشک نشوند و شما به راحتى به آن شکل دهید ... |
مرحله 7 | میتوانید داخل شیرینى هاى لوله شده انواع کرم یا حلوا قرار دهید . |
مرحله 8 | کنار بستنى قرار دهید و میل کنید |
مرحله 9 | با این شیرینى میتوانید کاسه هاى نونى درست کنید ، به این شکل که شیرینى دایره اى و یا دایره اى دالبرى را بعد از پخت ، بین دو تا کاسه کوچک ، یا بین دو تا قالب تکى مافین و یا پشت کاسه هاى کوچک قرار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد ... و بعد داخل این کاسه نونى ، بستنى ریخته و با انواع میوه و شکلات سرو کنید ... |
مرحله 10 | این شیرینى تا زمانى که گرم است قابلیت آن را دارد که به هر شکلى که دوست داریدآن را شکل دهید . |
مرحله 11 | با اضافه کردن رنگ خوراکى و یا کمى قهوه غلیظ ، پودر کاکائو ، زعفران ... میتوانید به این شیرینى تنوع دهید |
مرحله 12 | و یا با استفاده از شابلون به شکل هاى مختلف ، شیرینى هایى به اشکال مختلف درست کنید و دسر ها را با این شیرینى تزئین کنید ...خلاصه جاى مانور با این شیرینى زیاده . |