زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۶ پیمانه |
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
ماست کمچرب ۳ لیوان |
زعفران ۴ قاشق غذا خوری |
روغن ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت را بپزید، به طوری که بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد. |
مرحله 2 | استخوان های گوشت را بگیرید. |
مرحله 3 | زعفران را در کمی آب جوش حل کنید. |
مرحله 4 | ماست را هم بزنید؛ سپس نصف از زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی نمک، فلفل و دو عدد زرده تخم مرغ داخل ماست بریزید و به هم بزنید. |
مرحله 5 | گوشت را در ماست بخوابانید ( بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانید). |
مرحله 6 | پلو را آبکش کنید. |
مرحله 7 | ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ، مقداری روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خوابانده اید بریزید. |
مرحله 8 | دو یا سه کفگیر برنج در این مایه بریزید و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف کنید. |
مرحله 9 | مقداری گوشت روی برنج بچینید، مقداری برنج روی آن بریزید. بقیه گوشت را روی برنج بچینید، با بقیه برنج روی گوشت را بپوشانید و با قاشق برنج را کمی فشار دهید که به هم بچسبد. |
مرحله 10 | آب گوشت را با بقیه زعفران و سه یا چهار قاشق سوپخوری روغن آب کنید. |
مرحله 11 | بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط کنید. این مایه را روی سطح برنج بریزید و در ظرف را ببندید. ظرف را در فر یا روی آتش قرار دهید. |
مرحله 12 | به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت بگذارید دم بکشد ( حرارت فر 350 درجه فارنهایت). |