سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین گوشت

ته چین گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۶ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
ماست کم‌چرب ۳ لیوان
زعفران ۴ قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمکبه مقدار لازم
ته چین گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین گوشت
روش ساخت
مرحله 1گوشت را بپزید، به طوری که بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد.
مرحله 2استخوان های گوشت را بگیرید.
مرحله 3زعفران را در کمی آب جوش حل کنید.
مرحله 4ماست را هم بزنید؛ سپس نصف از زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی نمک، فلفل و دو عدد زرده تخم مرغ داخل ماست بریزید و به هم بزنید.
مرحله 5گوشت را در ماست بخوابانید ( بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانید).
مرحله 6پلو را آبکش کنید.
مرحله 7ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ، مقداری روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خوابانده اید بریزید.
مرحله 8دو یا سه کفگیر برنج در این مایه بریزید و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف کنید.
مرحله 9مقداری گوشت روی برنج بچینید، مقداری برنج روی آن بریزید. بقیه گوشت را روی برنج بچینید، با بقیه برنج روی گوشت را بپوشانید و با قاشق برنج را کمی فشار دهید که به هم بچسبد.
مرحله 10 آب گوشت را با بقیه زعفران و سه یا چهار قاشق سوپخوری روغن آب کنید.
مرحله 11بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط کنید. این مایه را روی سطح برنج بریزید و در ظرف را ببندید. ظرف را در فر یا روی آتش قرار دهید.
مرحله 12به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت بگذارید دم بکشد ( حرارت فر 350 درجه فارنهایت).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین