زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم |
برنج ۲ پیمانه |
ماست پرچرب ۱ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
ذرت ۵ قاشق غذا خوری |
زعفران ۳ قاشق غذا خوری |
سیر ۲ حبه |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در قابلمه ای روغن بریزید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. گوشتها را که قیمه ای خرد کرد ه اید بهمرا سیر خرد شده اضافه گنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت از قرمز به کرم قهوه ای برگشت یک لیوان آب بریزید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید گوشت بپزد.. |
مرحله 2 | در قابلمه ای دیگر آب به جوش آورید. برنج و نمک را اضافه کنید و بگذارید برنج کمی نرم شود. برنج را آبکش کنید و رویش آب سرد بگیرید. |
مرحله 3 | ماست، زعفران، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. برنج را بعد از آبکشی به این مخلوط اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. |
مرحله 4 | در قابلمه تفلون روغن بریزید. یک لایه مخلوط برنج و ماست بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. گوشتها را که کاملا پخته ، نمک زده اید و آبش کشیده شده، ریش ریش کنید و روی این لایه پخش کنید و با پشت قاشق فشر ده اش کنید. لایه بعدی مخلوط برنج و ماست و لایه چهارم را ذرت پخته بریزید. لایه هارا به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود. |
مرحله 5 | روی برنج کمی روغن بریزید، دم کنی گذاشته و روی شعله پخش کن با شعله کم بگذارید تا برنج دم بکشد.بعد از این مدت ته چین را برگردانید و نوش جان کنید |