سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج ته چین گوشت و ذرت

ته چین گوشت و ذرت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
ماست پرچرب ۱ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
ذرت ۵ قاشق غذا خوری
زعفران ۳ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
ته چین گوشت و ذرت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین گوشت و ذرت
روش ساخت
مرحله 1در قابلمه ای روغن بریزید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. گوشتها را که قیمه ای خرد کرد ه اید بهمرا سیر خرد شده اضافه گنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت از قرمز به کرم قهوه ای برگشت یک لیوان آب بریزید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید گوشت بپزد..
مرحله 2در قابلمه ای دیگر آب به جوش آورید. برنج و نمک را اضافه کنید و بگذارید برنج کمی نرم شود. برنج را آبکش کنید و رویش آب سرد بگیرید.
مرحله 3ماست، زعفران، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. برنج را بعد از آبکشی به این مخلوط اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
مرحله 4در قابلمه تفلون روغن بریزید. یک لایه مخلوط برنج و ماست بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. گوشتها را که کاملا پخته ، نمک زده اید و آبش کشیده شده، ریش ریش کنید و روی این لایه پخش کنید و با پشت قاشق فشر ده اش کنید. لایه بعدی مخلوط برنج و ماست و لایه چهارم را ذرت پخته بریزید. لایه هارا به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.
مرحله 5روی برنج کمی روغن بریزید، دم کنی گذاشته و روی شعله پخش کن با شعله کم بگذارید تا برنج دم بکشد.بعد از این مدت ته چین را برگردانید و نوش جان کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین