زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱۰ پیمانه |
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
آلو ۱ پیمانه |
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه |
پیاز داغ ۱ عدد |
پیاز خام ۱ عدد |
خلال پسته ۱/۴ پیمانه |
خلال بادام ۱/۴ پیمانه |
زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۲ عدد |
مرحله 1 | برنج را از قبل با نمك خيس ميكنيم ، آبكش ميكنيم ولي برنج اين تهچين بايد خيلي زنده تر از برنج تهچين هاي ديگر باشد چون زمان پخت اين غذا حدود 4 ساعت است |
مرحله 2 | گوشت را برش هاي نازك زده و همراه با پياز خام و نمك و فلفل مزه دار ميكنيم ، آلو را هم اضافه كرده درب ظرف را بسته و زمان ميدهيم تا گوشت بيات شود .(حدود2ساعت) |
مرحله 3 | اين ته چين را ميتوان به دو شكل درست كرد يا ته ظرف سيب زميني بچينيد و يا ته ديگ تهچين برنجي باشد كه در اصل اين غذا بدون سيب زميني است ولي پيشنهاد ميشود از سيب زميني استفاده كنيد |
مرحله 4 | كف قابلمه نچسب را كمي روغن ميريزيم ، سيب زميني هايي كه برش 1 سانت داده ايم كف قابلمه مي چينيم ، به ارتفاع 2 سانت روي سيب زميني ها را با برنج ميپوشانيم و در اين مرحله گوشت ها را لايه لايه روي برنج مي چينيم (پياز را از گوشت جدا كنيد ) و سپس آلو ها را روي گوشت ها بچينيد و زعفران را اضافه كنيد . |
مرحله 5 | مابقي برنج را بصورت مخروطي به شكلي كه كامل روي گوشت ها را بپوشاند ميريزيم . يك ليوان آبجوش به برنج اضافه كرده و در قابلمه را بگذاريد . |
مرحله 6 | 5 دقيقه زمان دهيد تا بخار برنج بالا بياد سپس حرار ت را بسيار ملايم كرده يا از شعله پخش كن استفاده كنيد . |
مرحله 7 | پياز داغ را همراه با كشمش تفت داده كنار بگذاريد .خلال بادام و پسته را نيز تفت داده و كنار بگذاريد |
مرحله 8 | 4-5 ساعت صبر ميكنيم تا برنج دم بكشد سپس يا بصورت برنج مخلوط يا بصورت تهچين برميگردانيم و با پيازداغ و كشمش و خلال بادام و پسته تزيين ميكنيم . |