سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین گرمساری

ته چین گرمساری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
برنج ۱۰ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
آلو ۱ پیمانه
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ ۱ عدد
پیاز خام ۱ عدد
خلال پسته ۱/۴ پیمانه
خلال بادام ۱/۴ پیمانه
زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیب زمینی ۲ عدد
ته چین گرمساری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین گرمساری
روش ساخت
مرحله 1برنج را از قبل با نمك خيس ميكنيم ، آبكش ميكنيم ولي برنج اين تهچين بايد خيلي زنده تر از برنج تهچين هاي ديگر باشد چون زمان پخت اين غذا حدود 4 ساعت است
مرحله 2گوشت را برش هاي نازك زده و همراه با پياز خام و نمك و فلفل مزه دار ميكنيم ، آلو را هم اضافه كرده درب ظرف را بسته و زمان ميدهيم تا گوشت بيات شود .(حدود2ساعت)
مرحله 3اين ته چين را ميتوان به دو شكل درست كرد يا ته ظرف سيب زميني بچينيد و يا ته ديگ تهچين برنجي باشد كه در اصل اين غذا بدون سيب زميني است ولي پيشنهاد ميشود از سيب زميني استفاده كنيد
مرحله 4كف قابلمه نچسب را كمي روغن ميريزيم ، سيب زميني هايي كه برش 1 سانت داده ايم كف قابلمه مي چينيم ، به ارتفاع 2 سانت روي سيب زميني ها را با برنج ميپوشانيم و در اين مرحله گوشت ها را لايه لايه روي برنج مي چينيم (پياز را از گوشت جدا كنيد ) و سپس آلو ها را روي گوشت ها بچينيد و زعفران را اضافه كنيد .
مرحله 5مابقي برنج را بصورت مخروطي به شكلي كه كامل روي گوشت ها را بپوشاند ميريزيم . يك ليوان آبجوش به برنج اضافه كرده و در قابلمه را بگذاريد .
مرحله 65 دقيقه زمان دهيد تا بخار برنج بالا بياد سپس حرار ت را بسيار ملايم كرده يا از شعله پخش كن استفاده كنيد .
مرحله 7پياز داغ را همراه با كشمش تفت داده كنار بگذاريد .خلال بادام و پسته را نيز تفت داده و كنار بگذاريد
مرحله 84-5 ساعت صبر ميكنيم تا برنج دم بكشد سپس يا بصورت برنج مخلوط يا بصورت تهچين برميگردانيم و با پيازداغ و كشمش و خلال بادام و پسته تزيين ميكنيم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین