سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چین کشمش و لپه

ته چین کشمش و لپه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
سینه‌ مرغ ۸۰۰ گرم
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
ماست چکیده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زعفران ، روغن ، نمک و فلفلبه مقدار لازم
ته چین کشمش و لپه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چین کشمش و لپه
روش ساخت
مرحله 1برنج رو بشویید و خیس کنید, و بعد به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید.
مرحله 2لپه رو هم جداگانه بشویید و بپزید.
مرحله 3پیاز رو خلالی کنید و و به همراه سینه مرغ تفت بدید, وقتی مرغ تفت خورد, کمی زعفران, نمک و فلفل بزنید و کمی آب روی مرغ بریزید و اجازه بدید تا بپزه و بعد ریش ریش کنید.
مرحله 4کشمش رو هم کمی خیس کنید و بعد در روغن تفت بدید. در یک کاسه, تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا باز بشن و بعد ماست چکیده و زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه ته چین رو به برنجتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 5حالا در یک قابلمه مورد نظر, کمی برنج بریزید و صاف و فشرده کنید, حالا مرغ های ریش ریش شده, یک لایه لپه و یک لایه کشمش بریزید و خوب صاف کنید و مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده و صاف کنید و اجازه بدید تا ته چین با حرارت خیلی کم برای مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم دم بیاد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین