زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
سینه مرغ ۸۰۰ گرم |
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه |
لپه ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
ماست چکیده ۳۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
زعفران ، روغن ، نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج رو بشویید و خیس کنید, و بعد به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید. |
مرحله 2 | لپه رو هم جداگانه بشویید و بپزید. |
مرحله 3 | پیاز رو خلالی کنید و و به همراه سینه مرغ تفت بدید, وقتی مرغ تفت خورد, کمی زعفران, نمک و فلفل بزنید و کمی آب روی مرغ بریزید و اجازه بدید تا بپزه و بعد ریش ریش کنید. |
مرحله 4 | کشمش رو هم کمی خیس کنید و بعد در روغن تفت بدید. در یک کاسه, تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا باز بشن و بعد ماست چکیده و زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه ته چین رو به برنجتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 5 | حالا در یک قابلمه مورد نظر, کمی برنج بریزید و صاف و فشرده کنید, حالا مرغ های ریش ریش شده, یک لایه لپه و یک لایه کشمش بریزید و خوب صاف کنید و مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده و صاف کنید و اجازه بدید تا ته چین با حرارت خیلی کم برای مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم دم بیاد. |